Галушки їли не тільки у звичайні дні, але й на свята, і навіть на поминках. У Полтаві навіть встановили пам’ятник галушці як символу національної кухні. Класичні галушки готували з пшеничного борошна, замішаного на воді або сироватці з яйцем. А от на Харківщині їх готували з гречаного борошна. Галушки можна подавати не тільки самостійно, але і як основу для м’ясних або овочевих страв. Також бувають солодкі галушки – з сиром чи яблуками, які особливо смакують малечі, зазначають Патріоти України та пропонують вам спробувати приготувати нову страву.
Крок 5: подаємо на стіл зі згущеним молоком чи варенням.
Стигла малина – тендітна ягода, яка ще ніжніша, ніж полуниця. Найчастіше вона втрачає свою форму навіть до того, як потрапляє у варення, а тому заготовками краще займатися відразу, знявши ягоду з куща, якщо є така можливість. Так можна зварити ідеальне...
Борщ є знаменитою стравою української кухні, яка славиться своїм надзвичайним смаком у всьому світі. Незважаючи на той факт, що існує величезна кількість рецептів приготування, багатьом до вподоби саме класичний варіант борщу, передають Патріоти Україн...