Галушки їли не тільки у звичайні дні, але й на свята, і навіть на поминках. У Полтаві навіть встановили пам’ятник галушці як символу національної кухні. Класичні галушки готували з пшеничного борошна, замішаного на воді або сироватці з яйцем. А от на Харківщині їх готували з гречаного борошна. Галушки можна подавати не тільки самостійно, але і як основу для м’ясних або овочевих страв. Також бувають солодкі галушки – з сиром чи яблуками, які особливо смакують малечі, зазначають Патріоти України та пропонують вам спробувати приготувати нову страву.
Крок 5: подаємо на стіл зі згущеним молоком чи варенням.
Відомий нутріціолог Василь Лук’янов розповів, які напої не варто давати дітям, передають Патріоти України. За його словами, заборона базується не на міфах, а на реальних дослідженнях:. Лук’янов підкреслює: навіть популярні та звичні напої можуть завдат...
Яких тільки дієт не існує! Атлантична, середземноморська, кавунова… Наразі модною стає скандинавська дієта, яка підкорює науку та… тарілки. Дослідження показують, що вона може допомогти вам схуднути, знизити рівень холестерину, кров'яний тиск і навіть ...