Галушки їли не тільки у звичайні дні, але й на свята, і навіть на поминках. У Полтаві навіть встановили пам’ятник галушці як символу національної кухні. Класичні галушки готували з пшеничного борошна, замішаного на воді або сироватці з яйцем. А от на Харківщині їх готували з гречаного борошна. Галушки можна подавати не тільки самостійно, але і як основу для м’ясних або овочевих страв. Також бувають солодкі галушки – з сиром чи яблуками, які особливо смакують малечі, зазначають Патріоти України та пропонують вам спробувати приготувати нову страву.
Крок 5: подаємо на стіл зі згущеним молоком чи варенням.
Класичний рецепт салату «Оселедець під шубою» знайомий всім, передають Патріоти України. Цю страву залюбки готують на святковий стіл, і з дитинства вона асоціюється в нас з святкуванням Нового Року. Для його приготування вам знадобиться:. Нагадаємо ета...
Не завжди картопля має такий смак, що нічого не варто додавати. Суттєво покращити смак пюре можна різними способами, але цей один із найкращих, передають Патріоти України. Досвідчені господині радять під час варіння кидати у воду цілу цибулину або декі...