«Бюджетний варіант перекусу для всієї сім"ї, а також їх можна подавати і до святкового столу. Швидко, ситно і без мороки», — розповідає українська фудблогерка Юлія Сімончук.
Інгредієнти:
батон — ½ шт;
сир твердий — 50 г;
морква — 70 г;
часник — 2 зуб.;
сіль, перець — на смак;
майонез — 50 г;
зелень.
Приготування:
Натерти на мілку тертку сиру моркву та сир, додати подрібнений часник. Посилити, поперчити на смак, додати зелень (в мене кріп), майонез, перемішати до однорідності.
Викласти масу на підсмажений/підсушений батон.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...