«Бюджетний варіант перекусу для всієї сім"ї, а також їх можна подавати і до святкового столу. Швидко, ситно і без мороки», — розповідає українська фудблогерка Юлія Сімончук.
Інгредієнти:
батон — ½ шт;
сир твердий — 50 г;
морква — 70 г;
часник — 2 зуб.;
сіль, перець — на смак;
майонез — 50 г;
зелень.
Приготування:
Натерти на мілку тертку сиру моркву та сир, додати подрібнений часник. Посилити, поперчити на смак, додати зелень (в мене кріп), майонез, перемішати до однорідності.
Викласти масу на підсмажений/підсушений батон.
Експерти попереджають: улюблена кава вранці може повністю нейтралізувати дію популярних вітамінів та мінералів. Або ж узагалі вивести їх із організму, передають Патріоти України. Хочете зберегти здоров’я та енергію? Тоді варто уважніше поставитися до т...
Яйця - це невід’ємна частина більшості страв, незалежно від того, чи це невимушений недільний бранч, чи швидкий обід у дорозі, передають Патріоти України. Те, що здається найпростішою стравою у світі, насправді складно приготувати ідеально. На щастя, є...