Те, що схочеться коштувати щодня: Рецепт канапок із морквою та часником. Швидко та бюджетно

Канапки з морквою та часником

«Бюджетний варіант перекусу для всієї сім"ї, а також їх можна подавати і до святкового столу. Швидко, ситно і без мороки», — розповідає українська фудблогерка Юлія Сімончук.

Інгредієнти:
батон — ½ шт;
сир твердий — 50 г;
морква — 70 г;
часник — 2 зуб.;
сіль, перець — на смак;
майонез — 50 г;
зелень.

Приготування:

Натерти на мілку тертку сиру моркву та сир, додати подрібнений часник. Посилити, поперчити на смак, додати зелень (в мене кріп), майонез, перемішати до однорідності.

Викласти масу на підсмажений/підсушений батон.

Феномен довголіття: ТОП-5 науково обґрунтованих правил здоров’я від відомого кардіолога

неділя, 26 жовтень 2025, 23:10

Що дозволяє деяким людям доживати до 100 років у відмінній формі? Відомий кардіолог доктор Ерик Топол стверджує, що секрет простіший, ніж ми думаємо. Після багатьох років досліджень він виділив п’ять ключових принципів здорового способу життя, які не в...

Все просто! Як легко почистити варені яйця

неділя, 26 жовтень 2025, 17:48

Варені яйця - улюблена страва багатьох. До того ж, вони є гарним джерелом білка, а спосіб їх приготування не передбачає використання олії, що робить цей продукт ще більш корисним, передають Патріоти України. Єдиним недоліком є те, що їх важко чистити. ...