Досвідчені кулінари розкрили секрети, чому омлет на сковорідці не виходить пишним і високим. Здавалося б, простішої страви в приготуванні немає. Однак досвідчені господині знають, скільки існує тонкощів у приготуванні омлету, передають Патріоти України.
Щоб омлет вийшов пишним і ніжним, збивати яйця та молоко краще виделкою або вінчиком, а не міксером.
Важливо дотримуватися пропорцій. Надлишок рідини псує страву.
Вважається, що ідеальна пропорція – чотири яйця на склянку молока. Таким чином на 2/3 омлет має складатися з яєць, а не навпаки.
Будь-який омлет готується під кришкою. Щоб він вийшов пишним, внутрішній бік кришки можна змастити шматочком вершкового масла.
Щоб омлет не почав пригорати, вогонь потрібно зменшити, коли страва почне підніматися.
Щоб омлет точно вийшов пишним, додайте ложку манки або борошна.
Омлет навряд чи вийде пишним, якщо готувати його на сковорідці з тонким дном. Сковорода для омлету має бути з товстим і рівним дном. Чудово, якщо це буде чавунна сковорідка.
Ще кілька порад для кулінарів-початківців: додайте на сковорідку шматочок вершкового масла, щоб надати незвичайного аромату страві.
Зеленню краще посипати вже готовий омлет, а не додавати цибулю та кріп у яєчну суміш. Зелень не збереже свої вітаміни, якщо так зробити.
Якщо домашні знають про те, що господиня планує готувати котлети, всі готуються до дегустації неймовірно смачної страви. Однак її занадто легко зіпсувати, зробивши не очевидні помилки. В чому вони полягають, передають Патріоти України. Багато хто намаг...
Домашня піца вийде в рази дешевше і звичайно смачніше за ту, що можна замовити в ресторані, однак є одна важлива умова – це ідеальне тісто. передають Патріоти України. У справжніх піцеріях страву подають із тоненьким тістом, яке хрумтить і тане в роті....