Вийде надзвичайно смачним та ароматним: Простий рецепт американського пирога з яблуками

Поки триває сезон яблук, частим гостем на столі може стати яблучний пиріг — один із символів американської культури. Для нього найкраще підходять не дуже солодкі плоди. Секрет правильного яблучного пирога — у швидкому замішуванні пісочного тіста (його не можна місити довго) і великій кількості начинки, зазначають Патріоти України та пропонують вам спробувати наступний рецепт.

Американський яблучний пиріг

Для тіста:
Борошно — 300 г;
Масло вершкове — 150 г;
Вода — 50 мл;
Цукор — 1 ст. л;
Сіль — 0,5 ч.л.
Для начинки:
Яблука — 1 кг;
Цукор — 170 г;
Масло вершкове — 30 г;
Крохмаль (краще кукурудзяний) — 3 ст. л;
Лимонний сік — 1 ст. л;
Кориця — 1 ч.л.

Приготування

Тісто найкраще готувати в нежаркому приміщенні. Просіяне борошно змішати з цукром і сіллю, додати нарізане дрібними кубиками масло. Перетерти. Влити в суміш дуже холодну воду, швидко замісити тісто, залишити на годину в холодильнику.
Яблука полити лимонним соком, додати цукор, крохмаль і корицю.
Частина тіста залишити для «сітки» зверху. Решту викласти в форму, на нього — начинку, потім вершкове масло. Зі смужок тіста сформувати «плетінку», посипати цукром. Випікати 50 хвилин при 200 градусах.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...