Хіти тижня. Китайців просто "прифотошопили": РосТБ відзначилося "криворуким" фейком про зустріч Путіна із Сі Цзіньпіном (відео)

Особливість більшості російських фейків полягає у тому, що їхня штучність очевидна вже при першому погляді.

Поруч із Путіним домалювали китайців. Фото: скріншот з відео.

На телеканалі "Росія 1" з'явився сюжет про зустріч президента РФ Володимира Путіна з лідером Китаю Сі Цзіньпіном: крім загального пропагандистського тону сюжету, його творці припустилися кумедної помилки при монтажі. Відеосюжет вийшов в передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим", передають Патріоти України.

В одному з моментів сюжету, закадровий голос говорить, що китайці нібито "боролися за місце поруч з Путіним". На доказ цього демонструють двох представників делегації КНР, які, перебуваючи поруч з президентом Росії, не можуть поділити місце. Однак при цьому на відео явно видно білі контури навколо їхніх постатей. На думку багатьох коментаторів, це явно свідчить про те, що китайців просто "прифотошопили" до Путіна.

"Путінські пропагандони запилили висмоктаний з порожнечі сюжет про китайців, які, нібито, "борються, щоб стати поруч з Путіним". Їх взяли і просто прифотошопили, причому бездарно і незграбно", - пише на своїй сторінці в Twitter блогер під ніком Vitauskas.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...