"Що спільного між Зеленським і борщем без сметани?": "Телебачення Торонто" дотепно потролило президента (відео)

Майкл Щур нагадав запитання Зеленського, які він озвучував Порошенкові на дебатах на стадіоні.

Якщо Володимир Зеленський зразка 2019 року поставить президенту Зеленському п'ять запитань, то вийде, що він - людина Порошенка. Про це йшлося у програмі телеведучого Майкла Щура, передають Патріоти України.

"Нас часто запитують "Що спільного між Зеленським і борщем без сметани?". Вони обидва розчаровують. Зеленський проходить через п'ять класичних етапів прийняття президента України: перемога на виборах, гнів, торг, розчарування, Віктор Ющенко.

Два роки тому тоді ще кандидат у президенти Зеленський подарував Зеленському надію на зміни, віру у світле майбутнє. Але через два роки розчарував. Якщо Зеленський-2019 поставить Зеленському-2020 п'ять простих питань, то президент швидко заявить, що Зеленський зразка 2019 року - це людина Порошенка", - йдеться у програмі.

Телеведучий нагадав запитання Зеленського, які він озвучував Порошенкові на дебатах на стадіоні. "Добровольці і патріоти опинилися у тюрмах, бо для вас вони загроза?". Нормальне питання від Зеленського Зеленському. Бо Андрій Антоненко, Юлія Кузьменко та Яна Дугарь вже рік без переконливих доказів перебувають під слідством у справі про вбивство Павла Шеремета. І Антоненка весь цей рік тримають у СІЗО.

"Чи пам'ятаєте ви таке слово як люстрація?". Мабуть, не пам'ятає. Бо призначає у свою команду людей, чиї фото надруковані на обкладинці підручника з люстрації для перших-третіх класів.

"Чому через п'ять років ми так і не знаємо імена вбивць на Майдані?". На це запитання Зеленський може впевнено, не ховаючи очі, відповісти. Бо команда президента вже найшла відповідь: "На Майдані всіх умисно вбила Тетяна Чорновол".

"Чому не покарані прибічники Януковича?". Зеленгський сподівався, що Зеленський очистить владу від чиновників Януковича, а той після виборів запросив їх на роботу в Офіс президента. Ну бо вже не існує прибічників Януковича, вони стали прибічниками Зеленського. А їх карати ніхто не обіцяв.

І запитання номер п'ять. "Скільки особисто вам занесли з "Роттердам плюс"?". Мабуть, просто хотів знати розцінки. Бо справу "Роттердам плюс"?" досі не можуть нормально розслідувати через протидію генпрокуратури, яку очолює людина Зеленського. Якщо це все дратує та розчаровує вас, то уявіть, як Зеленському, який розраховував на Зеленського, а той його підвів", - йдеться у сюжеті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...