"В такую жирную мишень просто невозможно не попасть!": Мережу розсмішила історія про невразливого пропагандиста Путіна на Донбасі

Російські "журналісти" та місцеві колаборанти заявили, нібито потрапили під "снайперський вогонь". Дивно однак, що жодного із них не було навіть поранено.

У окупованому селищі Спартак. Фото: соцмережі.

У мережі з'явилася фейкова історія бойовиків "ДНР" про те, як "український снайпер обстріляв" російських пропагандистів під Донецьком. Про це повідомив в Twitter блогер під ніком Necro Mancer, передають Патріоти України.

"Це не снайпер, а справжнє неподобство. Як можна, ведучи "прицільний вогонь", не влучити у таку жирну мішень, як Сладков? Ось біля Жовтня снайпер, як снайпер був, 3-х відразу уклав, що не причепишся", - йдеться у повідомленні.

"Сьогодні в другій половині дня в районі промзони Спартака потрапила під снайперський вогонь знімальна група ВГТРК з кореспондентом А. Сладковим і військовим кореспондентом прес-служби НМ "ДНР" ст.лейтенант Д. Астрахань. Слава Богу, всі живі і цілі", - написав у Telegram так званий прес-секретар "народної міліції ДНР" Данило Безсонов.

Користувачі мережі встигли відреагувати на історію про "дивовижний порятунок". "І РПГ, і АГС, і снайпери. Кулі над головою свистіли. І нічого ні в кого не потрапило. Виникає питання: "А чи був хлопчик?", "А ЧИ БУЛИ ТРУСИКИ??", "Просто пиз*ець якийсь! Тепер Сладков просто-таки в моїх очах зріс, як невразливий від укрокулі", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...