"Вова испугался, потому что давно не репетировал": Рояль для Зеленського в одеській школі насмішив українців

В одеській школі №117 напередодні приїзду президента України Володимира Зеленського та його польського колеги Анджея Дуди орендували і встановили білий рояль. Також там спішно зробили ремонт. У підсумку глави держав так і не відвідали її, пишуть користувачі соцмереж. Вся ця ситуація розсмішила українців, зазначають Патріоти України.

"Школу перетворили, все поміняли (ремонту зробили більше, ніж за три місяці) і орендували білий рояль, поставили його в холі. Цікаво, директорці хочеться подивитися фірмову гру Зеленського на роялі?" – написав один з користувачів мережі.

При цьому, деякі зазначають, що навіть хотіли забрати несучі колони в їдальні, тому що вони виглядали "по-совковому". "Новини зі школи. Зеленського там не буде, щось в планах змінилося. Рояль притягли даремно", – написав В'ячеслав Медведєв. У відповідь на його коментар пожартували, що "мабуть не репетирував і злякався імпровізувати".

Інші користувачі також стали іронізувати з приводу цієї ситуації: "Все воно просто по-рагульськи", "Боже, а потім весь ремонт приберуть".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...