"Сьогодні я зрозуміла, що "Інтер" ніхто не закриє", - блогер

Лякає той факт, що «патріотичні» люди, в чиїх руках є важелі впливу, дуже легко засунули свою «патріотичність» в кишені і почали грати в гру, правила в якій диктує ворог.

Телеканал "Інтер". Фото: соцмережі.

"Сьогодні я зрозуміла, що Інтер ніхто не закриє і зовсім не тому, що у більшості членів Нацради від фрази «закрити телеканал» виникає посмішка на обличчі, ніби нічого абсурднішого вони в житті не чули. І не тому, що телеканали підконтрольні олігархам можуть купити кого завгодно", - пише Катерина Чепура на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Інтер не закриють, бо народних депутатів, які в цій ситуації мали стати арбітрами, дуже легко і швидко переконали у вагомості причин через які зараз порушується закон.

За ці два тижні я чула багато версій причин саботажу засідань Нацради. Перша (найпопулярніша): «Порошенко домовився з Інтером і проти нього члени Нацради не голосуватимуть, він прагне закрити 1+1 і замовив його «своїм» нацрадівцям і через це засідання саботують Черниш і Герасим‘юк рятуючи плюси, друга: «Порошенко не хоче закривати жоден канал, розраховуючи, що на виборах ті йому віддячать, отже Олег Черниш і Ольга Герасм‘юк виконують його волю зриваючи засідання». І остання (вона мене захоплює найбільше) «голосів проти Інтера все одно немає, більшість вважає неможливим закривати канали, тому треба розглядати інші питання, (наприклад частоти в зоні АТО)».

Я цілком допускаю, що одна з описаних версій відповідає дійсності, хоч для мене це в даному процесі не грає жодної ролі. В цих всіх перепетіях різні учасники процесу, починаючи з народних депутатів і закінчуючи журналістами і самими членами Нацради або звинувачували нас в роботі на Ахметова, Порошенка чи Коломойського, або співчутливо хитали головами з фразою «ви працюєте не на тих» або «вас використовують».

Мене лякає той факт, що «патріотичні» люди, в чиїх руках є важелі впливу, дуже легко засунули свою «патріотичність» в кишені і почали грати в гру, правила в якій диктує ворог.

Дуже схожа ситуація була на початку боротьби за квотний закон, але тоді, все ж, знайшлись ті, котрі поставили інтереси України вище за партійні/фракційні, президентські чи медійні.

Цього разу Україні не пощастило з такими людьми, у неї є лише жменька громадських активістів, які, нажаль, не можуть закрити Інтер, хоча і можуть попсувати життя деяким його захисникам. (Заради справедливості скажу, що двоє народних депутатів таки підтримали громадськість у цій ситуації, прізвищ не називатиму, бо сумніваюсь, що партія їх за це похвалить)

А пишу я все це аби зафіксувати той факт, що ми знаємо правду, що ні в кого не вийшло замилити нам очі чи переконати у щирості своїх дій чи бездіяльності які вигідні ворогу. Не вийшло нав‘язати нам думку про те, що є важливіші речі ніж боротьба з окупантом, ніж перекриття ворогу шляхів через які він заливає свою пропаганду в вуха українців. І можливо цього разу в нас нічого не вийде, (хоча ніхто з нас не збирається здаватись) проте, коли прийде час, ми знадаємо кожного хто став на захист московської пропананди, або усунувся аби не заляпатись".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...