"Все зробив правильно": Пашинський не виключає, що буде відстрілювати "хімікусів" і надалі

Нардеп переконує, що дав адекватну відповідь на дії хулігана.

Сергій Пашинський. Фото: nkontrol.org.ua.

Нардеп від "Народного фронту" Сергій Пашинський вважає, що вчинив правильно, застосувавши бойову зброю проти В'ячеслава Хімікуса, і впевнений, що вчинив би так само, якби подібна ситуація повторилася. Як зазначив нардеп на своїй сторінок в Facebook, 10 січня він буде допитаний щодо цього інциденту в прокуратурі, повідомляють Патріоти України.

"Я, як ніхто інший, зацікавлений в об'єктивному та публічному розслідуванні цієї ситуації. Тільки об'єктивне розслідування, проведення слідчих експериментів і експертиз зможуть розвіяти брехню", - зазначив Пашинський.

Крім того, він вважає, що проти нього ведеться інформаційна кампанія, "яку кидає нам в інформаційний простір з-за "поребрика" всяка нечисть".

"Друзі запитують, вчинив би я так само, якби ця ситуація повторилася, з огляду на ту кількість бруду, яка вилилася на мене за останній тиждень? Скажу так. Щорічно в Україні відбуваються сотні вбивств, тисячі випадків нанесення тяжких тілесних ушкоджень, 80% з них - в стані алкогольного сп'яніння. Але це ще не все. 2/3 цих злочинів відбувається не з метою пограбування або помсти, вони є виключно хуліганством. Щорічно тисячі людей страждають від п'яних хуліганів. І якщо хоча б 5% таких "хімікусів" знатимуть, що на спробу насильства вони можуть отримати адекватну відповідь, і це їх зупинить, а я вірю, що так і буде, то я зробив все правильно. Не як народний депутат, а як громадянин, чоловік і батько своїх дітей ", - написав Пашинський .

Нагадаємо, увечері 31 грудня в одному із сіл на Київщині виник конфлікт між нардепом Сергієм Пашинським та невідомим. Той напав на депутата, і захищаючись, Пашинський вистрілив йому в ногу.

Згодом Пашинський розповів свою версію сутички.

Натомість чоловік, якому нардеп прострелив ногу, заявив, що той направив на нього пістолет без попередження.

Поліція не вилучила важливі докази у справі про стрілянину з Пашинським.

Дружина пораненого нардепом В'ячеслава Хімікуса розповіла свою версію скоєного.

Зроблений рентгенівський знімок потерпілого підтвердив, що Пашинський брехав на допиті.

Соцмережі бурхливо відреагували на коментар волонтера Мирослава Гая з приводу інциденту зі стрілком Пашинським.

Народний депутат від "Народного фронту" і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко намагається дискредитувати захист В'ячеслава Хімікуса, який постраждав від дій його соратника по фракції - Сергія Пашинського.

У мережі з'явився запис, у якому Пашинський хвалиться захопленням влади.

Тим часом журналісти показали, в якій розкоші проживає Пашинський та його родина.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...