Досить кремлівської пропаганди: Активісти не пускають працівників "Інтеру" на робочі місця (відео)

Під приміщенням близько 50 мітингувальників розбили наметове містечко.

Мітингувальники не пропускають працівників телеканалу "Інтер" на роботу. Скріншот.

Близько півсотні активістів перебувають біля будівлі телеканалу "Інтер". Мітингувальники не пускають співробітників телеканалу в офіс. Про це повідомив кореспондент в ефірі телеканалу "112 Україна", передають Патріоти України.

"Зараз біля будівлі "Інтера" перебуває близько півсотні людей. Вранці працівники "Інтера" намагалися пройти до будівлі, проте їм перешкоджають учасники блокади. Кажуть, блокада буде безстроковою, поки канал не припинить мовлення, оскільки вбачають російський слід у мовленні. Мітингувальники обіцяють не палити шини, однак не будуть пускати працівників", – сказав кореспондент.

Відзначають, що на місці перебувають кілька пожежних машин і патрульні поліцейські.

Раніше телеканал повідомляв, що подав до Генпрокуратури України, МВС, СБУ, Нацполіції заяву про скоєння злочину у вигляді перешкоджання професійній діяльності журналістів.

Нагадаємо, біля офісу телеканалу "Інтер" на вул. Дмитрівській мітингувальники розбили намети і мають намір там ночувати. Вони заявили, що їхня акція є безстроковою. Також під будівлю принесли шини.

Як повідомляли Патріоти України, на вулиці Щусєва, 23, де знаходиться офіс "Інтер",невідомі запалили шини. Поліція затримала кілька активістів.

Пізніше стало відомо від речниці столичної поліції Оксани Блищик, що в приміщення кинули "коктейль Молотова".

Біля підпаленої в Києві будівлі, де знаходиться інформаційна служба телеканалу "Інтер", виявили міну.

Також стало відомо, що співробітники "Інтера" під будь-якими приводами відмовляють правоохоронцям в отриманні відеозаписів з камер спостереження.

Начальник ГУ Нацполіції Києва Андрій Крищенко повідомив, що поліція затримала і доставила в Шевченківське районне управління 6 осіб.

Біля головного офісу телеканалу "Інтер" на вулиці Дмитрівській зранку 5 вересня почали збиратися противники політики телеканалу.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк не виключає, що за пожежею в "Інтері" може стояти керівництво телеканалу в особі народного депутата від "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна і бізнесмена Дмитра Фірташа.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...