"А бассейн-то с горячей водой!": Валуєв зганьбився під час водохресного купання (відео)

Крім пари, яка йшла з води, фанатів Миколи Валуєва збентежив невеликий підводний фонтан, що нагадує пристосування для підігріву.
Микола Валуєв. Фото: соцмережі.

Колишній російський супертяж Микола Валуєв скупався в ополонці в день Хрещення. На своїй сторінці в Instagram депутат Держдуми запостив відео з зануренням в паруючу воду, передають Патріоти України.

"Приєднуйтесь до нас. З Хрещенням Господнім!" - підписав свій пост Валуєв.

Однак користувачі угледіли в омовінні колишнього боксера обман. Крім пари, яка йшла з води, фанатів Валуєва збентежив невеликий підводний фонтан, що нагадує пристосування для підігріву.

Колишній боксер спробував безглуздо виправдатися, відповівши на коментарі. За словами Валуєва, це спеціальне пристосування для очищення води.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...