Анекдотом по виборах: Як голосувати за популістів, італійський досвід

Не забувайте, що обіцянки перед виборами та життя після виборів - це різні речі.

Берлусконі зробив свій вибір? Ілюстрація: соцмережі.

Читачі "Патріотів України" мають добре почуття гумору, в чому регулярно дозволяють нам переконатися у коментарях. Пропонуємо вашій увазі анекдот про вибори, яким поділився Григорій Мороз та нагадуємо, що у кожному жарті є частка не тільки жарту.

Берлусконі випадково впав і помер. Прибувши до воріт Раю, він побачив, що там його вже спокійно чекав святий Петро.

- З прибуттям в Рай, ваша високість. Перед тим, як вас провести, повинен вас, на жаль, попередити, що у нас є маленька проблема, яку потрібно вирішити... Бачите, дуже рідко щоб політик такого високого рангу прибував у Рай. Насправді ми не знаємо, що робити з вами... Тому ми вирішили дозволити провести вам один день в Пеклі і один день в Раю, таким чином ви зможете вільно вибрати де провести свою вічність.

Петро провів новоприбувшого в ліфт, який довго довго спускався вниз, до самого Пекла. Відкрилися двері і Берлусконі опинився на яскраво-зеленому полі для гольфу. Неподалік виднівся люксовий "Club house". Перед ним всі його друзі політики, які працювали з ним. Побачивши Сільвіо, вони побігли йому назустріч, обіймаючи його і радувалися йому, як рідна мати, згадуючи ті хороші часи, коли всі разом збагачувалися за плечима простих італійців. Вирішили пограти партію в гольф, потім дружньо разом повечеряли в " Сlub house " з ікрою на столі та омарами. Під кінець вечора прийшов сам Сатана, який в реальності виказував себе дуже симпатичним, сердечним, відкритим і простим.

Берлусконі повеселився так добре, що навіть не помітив, що прийшов час повертатися. Всі прийшли і сердечно потиснули йому руки, залишившись сумними та зі зворушеними почуттями. Ліфт піднявся і зупинився біля воріт Раю, де його вже чекав Петро. Згідно з домовленістю Сільвіо провів наступні 24 години в Раю, перелітаючи з хмарки на хмарку, слухаючи, як грають інші на арфі, молився і співав. Довгий, довжезний і сумний день нарешті закінчився. Перед Берлусконі постає знову святий Петро і питає його:

- Ваша високість, ви провели один день в Пеклі і один в Раю, тепер ви можете зробити демократичний вибір, де провести решту вічності.

Берлусконі подумав трохи, почесав рукою за потилицею зостаток волосся і сказав:

- Ну....в Раю...було дуже добре, але я відчув, що найкраще буде в Пеклі!

І тоді Петро знизав плечима, провів Сільвіо до ліфта знову. Знову довго опускався ліфт. Коли відкрилися двері ліфта, він опинився на випаленій землі, навколо розкидано різні відходи, його друзі в засалених робах збирають їх в чорні пластикові мішки. Сатана підійшов і обійняв Сільвіо, поклавши йому руку навколо шиї в знак - "запрошуемо до нас".

- Нічого не розумію, - пробелькотів Берлусконі. - Я точно пам'ятаю, вчора тут було поле для гольфу, люксовий будинок, ми вечеряли омарами та ікрою і веселилися неймовірно. А тепер! Гола земля повна гидоти, а мої друзі виглядають жебраками!!! Сатана подивився на нього, посміхнувся щиро і каже:

- Друже мій, вчора ми були на виборчій компанії. Сьогодні ти вже проголосував за нас...

Оригінал: "Barzellette super bastarde 3", 2004, 207 pagine, mini pocket.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...