Аудіторія дуже розвеселилася: Адвокат Януковича розповів про його феноменальні здібності

За словами Олександра Горошинського, президент-втікач не підписав Угоду про асоціацію з Європейським союзом, оскільки підрахував, що вона принесла б країні збитки розміром 200 мільярдів доларів.

Янукович любив прикидатися "проффесором". Фото: соцмережі.

Президент-утікач Віктор Янукович нібито має феноменальні математичні здібності і феноменальну пам'ять. З такою заявою 5 жовтня, виступив адвокат Януковича Олександр Горошинський під час судових дебатів у справі про державну зраду свого підзахисного, передають Патріоти України.

"Під час розмови з Віктором Федоровичем Януковичем я з'ясував, що у нього феноменальна пам'ять, і він феноменально рахує!" - сказав адвокат. При цьому, як повідомляє видання, він попросив присутніх в залі судових засідань не сміятися.

За словами Горошинського, Янукович не підписав Угоду про асоціацію з Європейським союзом, оскільки підрахував, що вона принесла б країні збитки розміром 200 мільярдів доларів. "Віктор Янукович зробив більше, ніж будь-хто, щоб ця угода була підписана! Як тільки він став президентом, він взяв курс на ЄС", - повідомив адвокат.

Горошинський додав, що уряд Януковича хотів домовитися з міжнародними партнерами про більш вигідні умови для України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...