"Да-да, они туда едут, чтоб расшатать мост!": Пропагандисти Кремля відзначилися безглуздим фейком про українців у Криму

Росіяни, яких часто підводить фантазія, зараз стверджують, нібито усі хочуть побачити таке "диво", як Кримський міст.

Кримський міст. Фото: Дзеркало тижня.

У мережі висміяли фейкову новину російського видання РЕН ТБ про натовпи українських туристів на Керченському мосту. Про це повідомляє блогер RoksolanaToday&Крим, передають Патріоти України.

"На паблік Ялти кинули. З цензурних комментів - марення, брехня, обман... А натовп на мосту я щодня викладаю. Я просто не знала, що це українці. Думала, 157 мільйонів руссо-туристо. Буду знати тепер...", - йдеться в повідомленні.

Під постом посипалися саркастичні коментарі користувачів.

"Ага. Ще екскурсії замовляємо. Ми ж всі впевнені були, що це чудо з картону будували", "А хрін вони вгадали, вони туди їдуть, щоб міст розхитати, якщо правильно розрахувати дистанцію і крок можна його ввести в резонанс, і він розвалиться, там працює ціла група фізиків", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...

У Криму знищили новітній носій "Калібрів", котрий прикривав Кримський міст - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 18:40

Стали відомі подробиці атаки на Севастополь. Виявляється, Сили оборони України знищили набагато жирнішу ціль, ніж про це повідомлялося спочатку. Також ЗСУ завдали удару по окупованому Луганську, а саме академії внутрішніх справ, де наразі пункт постійн...