"Дев'яток, будь ласка": Мережа висміяла продуктове ''ноу-хау'' в Росії (фото)

За рік в Росії курячі яйця зросли в ціні на 26%.

Росіяни почали продавати яйця по 9 штук. Фото: pikabu.ru.

Після Нового року росіяни виявили, що поряд зі звичними упаковками по 10 яєць на полицях магазинів з'явилися упаковки по 9 штук, передають Патріоти України.

За рік курячі яйця зросли в ціні на 26%, повідомляє Росстат. Більше них з харчових продуктів, перерахованих в останньому звіті агентства, подорожчав лише цукор: на 28% з грудня 2017 року по грудень 2018-го. "Дев'яток яєць, будь ласка", - жартує автор поста на порталі Pikabu.ru, в якому міститься фотографія незвичайної упаковки.

Представник рітейлера "ТД Інтерторг" Ліріна Суслова підтвердила, що в магазинах мережі дійсно продаються яйця, розфасовані по 9 штук. Журналісти виявили подібну упаковку в одному зі супермаркетів Spar в Санкт-Петербурзі. Її вартість становить 64,9 рублів (майже 1 долар). В якості виробника вказана удмуртська птахофабрика "Вараксіно" (представники компанії не змогли надати оперативний коментар Бі-бі-сі). Тим часом у мережі вже активно обговорюють нововведення російських маркетологів.

"У надії, що покупець дебіл і не помітить різниці – адже ціна така ж, як була раніше за 10 яєць", – пише у Twitter Олексій Пальчун.

"Я забиваю патент на наступне ноу-хау "Шісток"!" – іронізує Олександр Кулагін.

"Жадібність", – зазначив Ілля Chivas.

"Яєць в упаковці стало менше, а ціна залишилася стара, піпл же зхаває усе", – зазначив Serg.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...