"Для кошачьего туалета сойдет": У Росії почали продавати "елітні" тарілки з портретом Путіна (фото)

Порцеляновий завод, що належить РПЦ, продає тарілки із зображенням російського президента за 32,6 тис. рублів.

Тарілки із Путіним почав випускати завод, що належить РПЦ. Фото: ТАСС.

Уральський парцеляновий завод (РФ), що належить РПЦ, продає тарілки із зображенням президента Росії Володимира Путіна за 32,6 тис. рублів. Про це написав у Twitter Znak.com, публікуючи фото виробів, передають Патріоти України.

"Порцеляновий завод, що належить РПЦ, продає тарілки із зображенням Путіна за 32,6 тис. рублів. Це один із найдорожчих сувенірів заводу. Вона маркована як "Ексклюзив", - йдеться у повідомленні. Під постом посипалися саркастичні коментарі.

"Під котячий туалет згодяться тарілки з путлером", "Читайте Войновича Москва-2042! Він все передбачив! Повне зрощення гебні і церкви", "Тарілки без потреби. Ось унітаз б купив. Тещі в подарунок", "Стрілянина по тарілочках входить в моду?", "А раптом соусом заляпаєш сакральний вид Самого. Це на яку статтю тягне? Образа влади або екстремізм? Втім, зверху фон невеликий є, якщо дуже акуратно їсти, то можна штрафом відбутися", "Вони мироточать?", "Коли почнуть туалетний папір з Путіним робити, куплю обов'язково", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...