"Фашизм піднімає голову": У мережі розповіли про нову "українську диверсію" на окупованому Донбасі (фото)

Якщо на ТБ окупованої Луганщини знадобились українські субтітри, значить, не усі мешканці розмовляють російською? Тоді навіщо їх "звільняли"?
Пропаганда "ЛНР" використовує українську? Фото: скріншот з відео.

В ефірі телеканалу терористичної "ЛНР" раптово з'явилися субтитри українською мовою. Про це повідомляє журналіст Денис Казанський і публікує в Twitter відповідне фото, передають Патріоти України.

"На ЛНРівському каналі Луганск24 показують програми з субтитрами українською мовою. Вже і туди пробралися бандерівці! Знову піднімає голову фашизм", - пише він.

"А хунта, вона, блін, така, всюдисуща!!", "Вони хочуть сказати, що деякі в області не розуміють російську, хоча боролися за право на ній говорити?)) Це ж була одна з основних причин, по якій вони не хочуть бути в Україні", "Однозначно, не заради цього поклали голови Сопля, Анус, чиряки і інші херої новососії..", - пишуть блогери в коментарях до знімка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...