"Інтелект, культура та духовність руского міра" в одній світлині: Українців насмішило парадне фото Захарченка з молодими "оплотівцями"

Добре вгодовані молодики та "ветерани" в занадто піжоністих нарядах менше за все схоже на бійців, котрі готові вмирати за «молоду республіку».

У мережі висміяли фото ватажка терористичної "ДНР" Олександра Захарченка в оточенні молодих людей з організації бойовиків "Оплот" в так званій парадній формі, зазначають Патріоти України.

Знімок опубліковано в Twitter Двоголовий Кургінян. На фото крім Захарченка і "оплотівців" присутній також так званий "міністр доходів і зборів" терористів Олександр Тимофєєв.

"У Донецьку відбувся конкурс на кращу форму швейцара в підприємствах громадського харчування і готельного господарства ...", "Поки є зовсім небагато часу, в ДЕНЕЕРІ треба ввести найвище "військове" звання генералісісімус і подарувати носію такого звання "вставну щелепу" імені дорогого Л. І. Брежнєва", "у сіром макінтоші вилітий КОКО Захар пріма швецарец хоч сечас в папську гвардію", "Гейнерали швейних військ! А захарченко-ко-ко теж по хлопчиках пішов, як і Пуйло?", "А любителі рюське миру люблять блесточки ряшечкі медальки, тварини дикуни. Он головному намиста подарували взамін на Сибір, як радів ніжками тупотів", - сміються з бойовиків в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", мережу вразило відео привітання з днем народження ватажка ДНР Захарченка від дітей окупованого Донбасу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...