Хіти тижня. "Бабушка-трансформер": Відома російська балерина зганьбилася новим фото

Соцмережі настільки вжахнули нові фото Волочкової, що фоловери ледве стримують блювотні позиви.

Скільки не просили Анастасію Волочкову шанувальники бути скромніше, балерина не чує або не бажає чути благання. Чергові знімки Волочкової зі спа-салону на Кіпрі стали справжньою антирекламою курорту, а більшість фоловерів, за їх словами, змушені були стримувати блювотні позиви. Про це стало відомо з Instagram балерини, повідомляють Патріоти України.

Балерина опублікувала в мережі кілька знімків. На першому підписники не знайшли балерину, але друге фото дало їм їжу для роздумів і не тільки. Волочкова і раніше викладала в мікроблог невдалі фотографії, її шпагати вже стали "візитною карткою". Мабуть тепер вона вирішила зробити пристойний знімок, але знову осрамилась на весь інтернет.

"Спроба №..." зображує Настю в ядучо-жовтому пляжному вбранні, що складається з топа і короткої спідниці. Хейтери тут же накинулися на танцівницю, висміюючи недоліки її фігури.

"Який гарний гренадер, прям "Атака уланів" Умберто Бочоні", - удавано здивувався один з коментаторів і за сумісництвом знавець живопису.

"Талії зовсім немає, куди ж таку спідничку надягати", - здивувався інший.

Деякі стали рекомендувати Анастасії найняти стиліста, адже вона ефектна блондинка, і, по суті, їй є що показати.

"Ну, якщо у Вас така квадратна фігура, навчіться її ховати", - порадили знавці моди.

"Бабуся-трансформер", - додали їх однодумці, принагідно зауваживши, що Волочкова нещадно перебільшує з пластичними операціями і уколами краси.

"Смаку немає, талія і стегна однакові, а наряд такий, що тісто лізе з пахв і трусів", - резюмували хейтери.

За їх словами, пляжний костюм "квадратної" Волочкової нажахав Instagram. Шанувальники балерини спробували заступитися за улюбленицю, порекомендувавши антифанатам "зайнятися своїм городом", але їх осмикнули.

"Якщо вона вивалює свої "принади" в мережу, нехай буде готова до того, що її будуть обговорювати", - заявили опоненти і порадили балерині найняти іншого фотографа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...