Хіти тижня. Дональду Фредовичу не пощастило: Вітер розкрив маленький секрет Трампа (відео)

Президент США завжди любив відпускати жарти із приводу недоліків своїх опонентів, але тепер він дав привід посміятися із себе.

Дональду Трампу трохи не пощастило. Фото: Рейтерс.Камери журналістів зняли, як сильні пориви вітру оголили скальп президента США Дональда Трампа, піднявши його розчесані пасма прямо в повітря. Про це пише New York Magazine, передають Патріоти України.

Конфуз стався, коли глава Білого дому піднімався сходами на борт літака ВПС. Трамп, який зазвичай має магічний капелюх для таких випадків, був надзвичайно непідготовленим, йдеться в матеріалі. ЗМІ смакують момент, нагадуючи, як Трамп любить відпускати знущальні жарти на адресу своїх опонентів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...