Хіти тижня. "Если что-то пойдет не так, то на платье будет не видно?": Захарова зганьбилася вбранням на вечірці (фото)

Спікер МЗС РФ намагалася виправдатися, що нібито не знала про дрес-код, оскільки була запрошена на захід по телефону.

Марія Захарова. Фото: ТАСС.

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова була піддана критиці через фото у кольоровій сукні з вечірки, на якій був білий дрес-код. Користувачі мережі не оцінили її вибір дещо вульгарного вбрання і залишили свої гострі коментарі під її фото, яке спікер МЗС РФ опублікувала на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Прийти на "білу вечірку" в сукні кольору веселки безцінно", - підписала вона світлину.

Крім того, в коментарях Захарова виправдалася, що нібито не знала про дрес-код, оскільки була запрошена на захід по телефону.

Марія Захарова

Однак це аж ніяк не вплинуло на враження користувачів мережі від її недолугого луку. "Сенс йти у кольоровій сукні, якщо вечірка біла. Виділитися? Нерозумно", "Упевнений - в неузгодженості дрес-коду обов'язково знайдеться український слід", "Ціна у вас, Маріє, за путінським тарифом - один гав = $2 тисячі. Шавка на зарплаті" , "І навіть на вечірці порушуєте правила, як і на міжнародній арені. Професійна деформація, чи що", "Зазвичай негідникові все личить, але тут це не працює. Швидше, в даному випадку - негідникові все не личить", "Закушуйте хоча б, Маріє, ну не можна ж так", - пишуть вони.

Марія Захарова

Марія Захарова

Марія Захарова

Марія Захарова

Марія Захарова

Марія Захарова

Примітно, що у цій же сукні Захарова раніше була помічена і на іншому урочистому заході. Скріншот з відповідним фото з Instagram речника МЗС Росії опублікував політолог Олексій Голобуцький і також супроводив його саркастичним коментарем.

"Судячи з "обличчя", Маша на фуршеті вже добре хильнула і зупинятися не збирається. А якщо щось не так піде з неї, то на такій сукенці непомітно буде", - сміється він.

Марія Захарова

Марія Захарова


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...