Хіти тижня. Гепина команда: "Подивіться на їх напружені кам'яні дупи і посмішки дегенератів, які сяють на пиках, наче й дощу немає", - блогер (фотофакт)

Це частина нашого народу. Це ті самі раби і гниди, які обрали у владу вгодованих, аморальних товстодупих виродків. Перед нами холуйство в чистому вигляді.

Фото на своїй сторінці у Facebook розмістив Олександр Басараб, передають Патріоти України.

"Державний український лепрозорій. На фото все про нашу владу, про її огидний внутрішній світ, про її совість яка підчепила хворобу Хансена. Це не лікується. Про її гнійну мораль і про її ставлення до українців. Класична картинка покидьків які на 100% відірвані від народу. Я так розумію, це чергове шоу з саджанцями. Мер міста в інвалідному візку імітує якесь дійство. Натяк всім нам на його, нібито, турботу про природу . Ну а купка покидьків завчасно підготувала всю цю блюзнірську екологічну виставу. Премія буде!

Перед нами холуйство в чистому вигляді. Подивіться на їх напружені кам'яні дупи і посмішки дегенератів які сяють на пиках, наче й дощу немає. На фото всі вони чиновники. Дрібна, жадібна, розбещена від безкарності свинота ,яка грає найважчу для них роль, намагаються показати нам, що вони люди. У кадр, на жаль, не потрапили холуї, які стоять осторонь і знімають всю цю блювотну мерзоту на телефон.

Це ті самі раби і гниди, які обрали у владу вгодованих, аморальних товстодупих виродків. І це частина нашого народу. Та сама частина, яка голосує на виборах за …ось те , що на фото. Тепер я знаю і розумію, що таке нескінченність. Нескінченність цинізму. Ще трохи і я зрозумію що таке нескінченність всесвіту."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...