Хіти тижня. "Як первісна людина... Крокодил красивіший": Російська співачка шокувала своїх прихильників новою зовнішністю (фото)

Очевидно, артистка перестаралася з так званими "уколами краси".

Лада Денс. Фото:vchaspik.ua

Відома російська актриса і співачка Лада Денс (справжнє прізвище Волкова) неприємно здивувала шанувальників новим зовнішнім виглядом. Відповідні фото були опубліковані на сторінці жінки в соцмережі, зазначають Патріоти України.

Так, на зображенні можна помітити, що деякі риси обличчя виконавиці помітно змінилися: губи стали більшими, також як і щоки. На думку користувачів, це є наслідком невдалих експериментів з «уколами краси».

«О Господи. Спаси і збережи. Крокодил красивіший….», «Як швидко йде час, нещодавно Лада була молоденькою, а зараз …. час, не забирай нашу красу», «Я реально не розумію красу цих випнутих губ…вибачте, але як первісна людина», «Просто перебір з філерами і ботоксом, жертва “краси”», «Класна, але губи, вилиці зашкалюють за кількістю вколотого», «Навіщо Алла ви це зі своїм обличчям зробили? Вилиці, губи, жах», — пишуть шанувальники.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...