Хіти тижня. "Кляті піндоси": Тунгуського метеорита не існує, або В усьому винен Тесла

Загадка цього метеорита турбує уми не тільки людей з наукової спільноти, а й простих обивателів, які проявляють інтерес до всіх таємниць людства.

Таємниче явище, яке мало місце бути в Сибіру (Росія) 30 червня 1908 року і до цього дня є предметом для обговорення з боку вчених, а також любителів конспірологічних теорій, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Деякі з них продовжують стверджувати і вести свою риторику про те, що Тунгуського метеорита не існує, оскільки для цього є маса причин.Манфред Дімде, який є відомим провісником, повністю згоден з версією експертів про те, що Тунгуський метеорит - це явище техногенного характеру. Дімде ще в далекому 1996 році виступив з припущенням того, що каталізатором для цього вибуху стало випробування так званої енергетичної торпеди, над якою в той період часу ретельно працював сам Нікола Тесла. Офіційні джерела свідчать, що за деякий час до того моменту, як впав метеорит, Тесла зробив запит в уряду щодо інформації про самих малонаселених місцях Землі. Пізніше у нього на столі була помічена детальна карта Сибіру, що може свідчити про те, що великий учений таки знайшов місце для проведення свого експерименту.Прихильники теорій змов стверджують, що усвідомивши марність своїх творінь для сучасного людства через те, що енергетичні корпорації були просто на патологічному рівні жадібними, Нікола Тесла міг спробувати створити зброю для відбиття космічної загрози, і в той же час безпечну для людей.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...