Хіти тижня. "Козломордор эпически вылетел из "Евровидения" на стадии полуфинала. Такого пинка под зад РФ в Европе давно не получала", - соцмережі про ганьбу Москви

Любителька гастролювати в окупованому Криму і фотографуватись на тлі радянських прапорів Самойлова відспівала своє на Євробаченні.

Юлія Самойлова

В мережі відреагували на непотрапляння російської співачки у фінал Євробачення, передають Патріоти України.

"Посмотрел ее номер. Ну как посмотрел – отмучился секунд 30, больше не смог. У нас, в Андрушевке, в хор спиртзавода она бы не прошла. На что они рассчитывали, посылая на Евровидение безголосую ватную певичку с советизмом головного мозга? На жалость к ее здоровью? Или она любимая певица Путина? Но это такое, не суть. Главное в другом. Евровидение – проект не чисто музыкальный, а музыкально-политический. Тут голосуют не столько за песни, сколько за страны. Турки не голосуют за греков, сербы за хорватов и т.д. Если я не ошибаюсь, это худший результат России лет за двадцать. Неужели до европейцев начало доходить, что это за страна?", - написав Сергій Марченко.

"Не хотіла нічого писати про виступ Самойлової, бо вона скалічена не лише тілом, а й мозком. Про що тут говорити? Але побачене мене здивувало. Не уявляла такого жахіття. Танцювали одне, співали інше, а вона – окремо від них усіх – щось бурмотіла на якійсь горі (моїй мамі здалося, що це купа зеленого лайна). Хаос і маячня. Справді, втілює образ Росії. До речі, даремно вони не запросили на сцену "безсмертний полк". І куди поділися прапори, Сталін, символіка "днр"? Було б веселіше. Результат передбачуваний – додому. Справедливе рішення. Цікаво, вони вже погрожують приїхати на танках до Лісабону?", - зазначила Іларія Шевченко.

"Козломордор эпически вылетел из Евровидения на стадии полуфинала. Думаю, посол Билоус это предвидел и принял йад. Такого пинка под зад РФ в Европе давно не получала. И где? В Португалии, которой Кремль со смыслом перегнал конвертопланы Бе-200 для тушения пожаров! Так что Юлия Самойлова, доставшая европейцев полосатыми провокациями возвращается в Мушкаф (может, еще успеет на Евразовидение?) на рейсе Nazhdak Airlines. Наконец, можно получить удовольствие от соревнования, но конкуренцию никто не отменял", - написав Макс Михайленко.

"Я не буду злорадствовать по поводу результата Самойловой на Евровидении. Девушку использовала беспощадная к своим же оболваненным гражданам российская пропаганда. И в итоге, Россия получила то, что получила. И в прошлом году и в нынешнем. Позор. Европейский. Заслуженно. И не в последний раз. P.S. Пропагандисты забудут о Самойловой уже послезавтра, а у девушки будет депрессия. Но это уже пЭтриотов мало волнует. Они уже ищут свежие жертвы для новых геополитических игр", - відзначив Сергій Запорізький.

"Не помогла коляска ма***лям. Не в том году, ни в этом. Нашли где, блин, давить на жалость. У тебя либо есть талант, либо его нет, а на ногах ты или нет, черный или белый, спишь с девушками или с парнями там вообще никого не колышит. Собственно, это и есть результат действия европейских ценностей. Ну а нашего парня с прохождением в финал! Одесса, качай дальше!", - зазначив Андрій Булгаров.

"За Євробаченням не стежу, але на виліт РФ не можу не звернути увагу, бо це особливий конкурс, де спрацьовує не лише ставлення до пісні, виконавця, а й до країни. У РФ було купа сусідів-союзників, які давали непоганий підсумковий рейтинг. Тепер цього немає. Росія самоізолюється... Не здивуюсь, якщо в найближчі роки росіяни не їздитимуть змагатися на ЄБ", - відзначив нардеп Олександр Бригинець.

Нагадаємо, український співак MELOVIN вийшов до фіналу "Євробачення-2018".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...