Хіти тижня. "Кизяки с нагайками. На просторах Московии одна новость веселее другой!", - блогер

Сюжет достойний гумористів "Кварталу И" трапився на просторах культурної столиці Росії й малої батьківщини Путіна. Може заради його дня народження і збирались? Щоб підготуватись усім разом напередодні, і відзначить як годиться. З фантазією, так би мовити.

"Петербургские казаки (петербургские, Карл!) оккупировали кофейню на улице Союза Печатников, 19, в которой проходит лекция СПИД-центра Антона Красовского «Сексуальное здоровье ЛГБТ-сообщества», - цитують Патріоти України блогера Олега Леусенко і продовжують:

"Об этом «Фонтанке» 5 октября сообщила хозяйка заведения Анна Самарина.
Она рассказала, что за полчаса до мероприятия, которое было запланировано на шесть вечера, в кофейню пришли 10 ряженых казаков, которые оккупировали помещение. С собой они привели полицейского, который проверил паспорта присутствовавших. Как отметила хозяйка, возрастной ценз мероприятия 18+, и все пришедшие ему соответствовали.

Сообщается, что казаки не мешают мероприятию, просто занимают часть помещения. В момент разговора с собственницей кофейни один из них зачем-то достал нагайку. Но использовать ее пока не стал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...