Хіти тижня. Мабуть, місце з-під пам'ятника Леніна таки прокляте: У центрі Києва поруч із "синьою рукою" з'явився пам'ятник якогось триголового виродка (фотофакт)

У Києві прямо поруч з місцем, де з'явився пам'ятник синій руці, на перетині Хрещатика і бульвару Тараса Шевченка, встановили віртуальний монумент.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook киянин Юрій Назаров, передають Патріоти України.
За його словами, пам'ятник присвячений творцеві біткоіну Сатоши Накамото. Побачити триголовий монумент можуть тільки ті, хто скачав спеціальний додаток собі на телефон.
Відзначається, що Сатоши Накамото є віртуальною персоною, яку ніхто не бачив, проте художники створили його 3D-образ.Під час відкриття у учасників заходу з собою були плакати з гаслами, що пропонують видавати пенсію в біткоінах, а розповісти, що за додаток необхідно завантажити, щоб побачити пам'ятник, змогли не тільки учасники відкриття.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...