Хіти тижня. "Маленькі бешкетники": Китайці насмішили мережу ''непристойним'' хмарочосом (фото, відео)

У серпні в провінції Гуансі на півдні Китаю побудували новий багатоповерховий медіацентр, робота над яким тривала близько двох років. Хмарочос незвичайної форми одразу став приводом для непристойних жартів.

Повноцінне відкриття будівлі заплановано на осінь 2018 року, повідомляє shanghai.ist: за задумом архітектора, зовнішній вигляд має повторювати ландшафт провінції і нагадувати жителям про рідні краєвиди. Але в соцмережах висміяли хмарочос за фалічну форму, передають Патріоти України.
Хтось опублікував фейкове відео, як із верхівки будівлі запускають феєрверки, що тільки зміцнило непристойні асоціації.

"Замовник: "Мені подобається, але чи ви не вважаєте, що ця будівля трохи... ну, ви знаєте... занадто схожа на пеніс?". Архітектор: "Не хвилюйтеся, в ніч відкриття буде стільки феєрверків і вогнів, що ніхто нічого не помітить", — іронізують у Twitter.

Представник компанії Guangxi Broadcasting and Television Network, що володіє хмарочосом, заявив китайським журналістам, що ролик із феєрверками — підробка.

"Ми увімкнули підсвітку фасаду, але просто вивели зображення місяця. Якісь користувачі додали на відео феєрверки і фонтани. Всякі такі речі", — додав він, але це не зупинило гумористів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...