Хіти тижня. "Молода вовчиця": 70-річна киянка підкорила своїм способом життя (відео)

Вона не пропускає ні одне запрошення на вечірку або тусовку.

70-річна киянка Олена Вовк розповіла про своє яскраве життя, перебуваючи на пенсії, і про те, як примудряється в свої роки так "запалювати", передають Патріоти України.

Її чоловік помер 15 років тому. З тих пір жінка змінила свій спосіб життя і тепер не пропускає жодного запрошення на якусь вечірку, "віджигаючи" на танцполах. "Я не показувала, яка я крута, тому що він крутий був. Він танцював рок-н-рол, коли йому було 60. Тому я зараз живу за двох і ходжу в нічні клуби", - розповіла Олена.

Вдень жінка любить засмагати на пляжах, а ввечері ходити на дискотеки. "Ніхто не знає, скільки мені років, коли я танцюю", - сказала тусовщиця.По місту завжди ходить в яскравих речах і з таким же яскравим макіяжем. Олена зізналася, що живе лише на пенсію. Одяг купує в секонд-хенді, косметику – дешеву, а в салон краси ходить під будинком. Близьких друзів у неї після смерті чоловіка не залишилося.

Також Олена розповіла, що у неї є рейтинг чоловіків, які молодше неї і з якими вона планує зустрічатися. Когось помітила на вечірках, а когось - по телевізору. "Ви знаєте, скільки в мені ще цієї сексуальності? Ви не помічаєте? Я дуже сексуальна", - сказала Олена.

А також стверджує, що щаслива, тому що завжди посміхається. "А якщо людина посміхається, значить все добре", - додала вона.


Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...