Хіти тижня. "На перроне сидит Лавров: пьяный, голый, с женской грудью и жонглирует яичками… Так и было, вот вам крест!": У мережі підняли на сміх гучні фейки РФ (відео)

Українська журналістка висміяла безглузді твердження кремлівських пропагандистів...

Українці, які не встигли переробити закордонний паспорт на біометричний, нібито можуть залишатися у Франції нелегально нескінченно довгий час. А ось власникам нових паспортів, котрі в'їжджають у Європу, не пощастило: їх після 90 днів взагалі не відпускають назад в Україну. Такі "правдиві дані" пролунали в одному з ефірів російського пропагандистського телебачення із вуст французького журналіста Дмитра Де Кошко, викликали справжню бурю сарказму в передачі "Вечір з Яніною Соколовою", передають Патріоти України.

Українська журналістка висміяла безглузді твердження: "Я такі історії знаю: знайома мого знайомого на Майдані отримувала в наметі гумову жінку і кулемет "Максим". А вагітний знайомий мого знайомого, ну коли його "нацики" в АТО вивозили, побачив у вікно, як на пероні сидить Лавров: п'яний, голий, із жіночими грудьми і жонглює яйцями вареними... Так і було, ось вам хрест!" — розповіла аналогічно "правдиву" історію Соколова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...