Хіти тижня. "Наддержава" в усій красі: Росія "загубила" ядерну ракету в морі: США зробили приголомшливу заяву

Російські військові втратили ракету з ядерним двигуном в Баренцевому морі.

Про це повідомляють американські ЗМІ з посиланням на доступні журналістам дані розвідки США, передають Патріоти України.
За цією інформацією, невдалі випробування відбулися в кінці 2017 року. З тих пір Росія так і не змогла знайти загублену ракету. Для її пошуків відправляються три корабля, один з яких обладнаний для роботи з радіоактивними матеріалами. Місія повинна тривати стільки, скільки буде потрібно для пошуку і підйому з дна моря втраченого зброї.

Журналісти повідомляють, що ніяких даних про потенційні ризики для здоров'я або навколишнього середовища від ядерного реактора ракети немає. Так само невідомо, чи пошкоджений сам реактор або його захисні конструкції. Директор проекту ядерної інформації у Федерації американських вчених Ганс Крістенсен зізнався, що шанси на збереження навколишнього середовища від небезпеки невисокі. "Я маю свої сумніви, тому що це дуже сильний вплив, коли ракета падає. Я підозрюю, що буде витік від неї", - пояснив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...