Хіти тижня. "Надо хоть иногда белье надевать!": Волочкова обурила черговою безсоромною витівкою (фото)

Російська балерина вважає свою фігуру настільки гарною, що нехтує таким предметом білизни як бюстгальтер.

Анастасія Волочкова. Фото: соцмережі.

Російська балерина Анастасія Волочкова знову розгнівала соцмережу черговим скандальним знімком. На своїй сторінці в Instagram вона виклала фото, написавши як приємно побувати в російській лазні і похвалилася віником, передають Патріоти України.

"Баня и ледяная купель-лучшее восстановление ! И любовь, конечно! А веник зачетный-пихтовый", - написала Волочкова.

Однак підписники не особливо зацікавилися даним повідомленням, але придивилися до іншої особливості Волочкової: вони розгледіли соски танцівниці. Така несподівана знахідка викликала хвилю обурення. Користувачі були шоковані такою безсоромністю.

"Опять она без лифака. Ладно, по дому можешь ходить без него, тебе никто не запрещает, пусть грудь дышит, но как можно выложить фотку с выпуклыми просвечивающимися через майку сосками?" – питає один з коментаторів.

"Уважаю ваше творчество, но как Мама не понимаю вас, на фото постоянно вульгарная женщина . Надо иногда одевать нижнее белье... ", — пише одна жінка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...