Хіти тижня. "Не Апполон, жирнючий та морда противна": Американським студентам запропонували порівняти давньогрецьку статую з оголеним Володимиром Володимировичем (фотофакт)

Як зазначила журналістка, ВВП так дістав світ своїм торсом, що дійде до його скелета як навчального посібника на заняттях з анатомії...

Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла журналістка Олена Риковцева, зазначивши що "Путін дістав світ своїм торсом", передають Патріоти України.

"Надіслав знайомий студент одного американського коледжу, де викладач мистецтвознавства жартома запропонував порівняти студентам ці два зразка", - написала вона.

"Ну він так дістав світ своїм торсом, що дійде до його скелета як навчального посібника на заняттях з анатомії", - додала журналістка.

Користувачі висміяли фігуру Путіна, зазначивши, що до форм статуї йому ще дуже далеко. "Пухкий, 30-40% жиру, сколіоз. І рожа противна", "Не дуже-то торс Путіна на статую схожий", "Путін хотів володіти світом, і він домігся-таки свого!" - написали коментатори.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...