Хіти тижня. "Немає нічого неможливого": Український міністр вчергове став об'єктом насмішок через одяг (фотофакт)

В рамках XIII Наради українських послів глава МЗС Павло Клімкін відправився з 80 нашими дипломатами на Донбас. Солдати дипломатичного фронту, як їх охрестив президент Петро Порошенко, відвідали прифронтову Авдіївку.

Для поїздки був обраний стиль casual: ділові костюми з краватками змінили джинси, поло і сорочки. Здавалося б, порушити такий дрес-код неможливо. Але міністру закордонних справи Павлу Клімкіну це вдалося, передають Патріоти України.

Користувачі соціальних мереж, коли побачили фотографії з Авдіївки, засміяли главу МЗС України. Мало того, що на Клімкіну була пом'ята сорочка, так ще і багато питань викликали джинси. Вони були явно на два-три розміри більші. Глава зовнішньополітичного відомства буквально потопав у них. Підвела і довжина - щоб вкоротити джинси, Клімкін кілька разів підвернув штанини. З одного боку, можна було сказати: нічого страшного - початківець хіпстера. Але аж надто перестарався Клімкін.
"Я коли побачила, хотіла попросити охоронця зняти свої пожертвувати. Очі кровоточили", - написала в соцмережі радіоведуча Юлія Никандрова.

Експерти в свою чергу акцентують увагу на тому, що Клімкіна положення зобов'язує завжди бездоганно виглядати, і неважливо, одяг якого стилю на ньому. Речі повинні сидіти по фігурі, бути чистими і випрасуваними. "Питання не в виборі одягу. Стиль був casual. Питання в неохайності і комічності того, як цей одяг виглядає", - написав у коментарях на своїй сторінці в "Фейсбук" експерт-міжнародник Олег Волошин.

До слова, Павло Клімкін не вперше потрапляє в "модний" скандал. Навесні минулого року він саме в цих джинсах зустрічався зі своїм колегою з Люксембургу. Тоді в соцмережах дуже сильно розкритикували міністра. Як бачимо, висновки Клімкін не зробив.
Джерело: КП в Україні
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...