Хіти тижня. "Ну, вы там держитесь": Російський теплохід, на якому зганьбився Медведєв, не повернувся з Ялти

Окупанти заявили, що винними в ганебному інциденті стали "великі хвилі".

Фото:Ruinformer

З новим російським теплоходом "Комета", на якому прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв визнав Крим Україною, трапилася неприємність. Про проблеми з "Кометою" розповів сепаратистський telegram-канал "Кримський канал", передають Патріоти України.

Російське судно "нового покоління ""Комета 120М" вийшло вперше у рейс в анексованому Криму 1 серпня нинішнього року. З Сімферополя воно вирушило в Ялту, однак повернутися назад не змогло. Окупанти вже знайшли винного в ганебному інциденті. За їх даними, "суперкорабль" РФ не зміг впоратися з великими хвилями.

Варто відзначити, що саме з цим кораблем в Криму голосно зганьбився Медведєв. У минулий понеділок, 30 липня, він був присутній на відкритті "Комети", про що поспішили розповісти російські пропагандисти. Вони навіть поділилися його фото з Instagram, не звернувши увагу, що геотег позначив місце розташування прем'єр-міністра як "Севастополь, Україна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...