Хіти тижня. Ображена Никитюк оригінально помстилася суддям популярного шоу за низькі оцінки (фото)

Епатажна учасниця «Танців з зірками» Леся Никитюк від ефіру до ефіру отримує низькі оцінки суддів, але залишається в шоу завдяки підтримці телеглядачів.

На черговому ефірі її танець в черговий раз викликав критику і низькі оцінки Влада Ями та Катерини Кухар, що серйозно зачепило «королеву ламінату», передають Патріоти України.

В помсту вона створила колаж, в якому поставила в пару кривдників Яму і Кухар, а в журі посадила себе і таких же «умілих» танцюристів: телеведучого Дмитра Комарова і співака Павла Зіброва, який покинув шоу раніше. Всі вони виставили відомим хореографу і балерині по два бали.«Всім гарного настрою», - коротко написала Леся під фото.

Підписники в коментарях розділилися на два табори. Одні підтримують Лесю і щиро бажають їй перемоги. Інші вичитують за нахабство і радять бути більш стриманою і мати сміливість самій покинути проект, оскільки інші учасники шоу танцюють краще Лесі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...