Хіти тижня. "Параноик Захарченко с рукой Пушилина на заднице и перепой "звезд": Особливості святкування в ОРДЛО (фото)

Оточення "курмаршала" вже порадило Денису Пушиліну стежити за "нюансами" і обіймати тільки за плечі або взагалі ніяк.

Концерт в ОРДЛО 1 травня. Фото: соцмережі.

"Заметки о концертах на 1 мая в ОРДЛО. Как повелось уже 4-й год, "аутсайдеры от шоу-бизнеса" из РФ "на праздники" приезжают с концертами, обычно, сначала в Донецк, а на следующий день – в Луганск", - пише лікар із Єнакієва Олександр Чернов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В этом году такими "аутсайдерами" стали группа "Город 312" мужской квартет "Kvatro" и певичка Elvira T. Денис Пушилин в присутствии десятков дончан громко предложил-высмеял Захарченко: "Да хоть сейчас отгони охрану, что эти гомики-певцы нам сделают!?". Но зашуганный параноик Санёк велел охране отогнать публику на 10+ метров, даже фоткаясь с "гомиками" из КВАТРО.

Уже сегодня стало известно, что "окружение" Захарченко сделало ему замечание: дескать, он обнял Дениску как друга – за плечи, а Пушилин нагло положил ладонь ему почти на задницу. Типа намек для публики и в ОРДЛО, и в РФ, и в Украине на "кто здесь хозяин"!? Посоветовали следить за такими "нюансами": и обнимать только плечи-за-плечи или вообще никак.

Вокалистка группы "Город 312" Света Назаренко позавчера, уже через 3-4 часа после концерта в Донецке "капалась" якобы от "пищевого отравления". А по сути: от перепоя. Вчера, глотнув, по словам техперсонала, "каких-то таблеток" – полчаса оторала в Луганске.

У неё очень плохие (местами исколотые) вены и на левом плече –"венфлон" (внутривенный катетер). Видать, она часто капается от стресса и от "отравления"!?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...