Хіти тижня. Переміг не Путін: Мережу підірвав новий номер "Вечірнього кварталу" (відео)

Члени виборчої комісії на одній з дільниць панічно шукають вихід з складної ситуації.

Російську виборчу дільницю, на якій на виборах перемогу здобув не Путін, іронічно показали коміки "Кварталу", повідомляють Патріоти України. Відео мініатюри було опубліковане на сайті YouTube.

"Ні для кого не секрет, що днями в Росії відбудуться вибори Путіна Російської Федерації. Уявіть: Одна з виборчих дільниць, де після підрахунку бюлетенів виявилося, що переміг далеко не Путін", - йдеться в прев'ю до номеру. Члени виборчої комісії перебувають у стресовому стані через результати і намагаються виправити "помилкові" результати, наважившись на фальсифікації.


Нагадаємо, що вчора в Росії пройшли вибори президента Росії, на яких беззаперечним фаворитом став нинішній глава держави Володимир Путін. На виборчих дільницях були помічені фальсифікації.

У перемозі Володимира Путіна на виборах президента РФ 18 березня немає жодних сумнівів, однак вони є в тому, яким буде відсоток голосів, відданих за нього, і якою буде явка.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...