Хіти тижня. "Пошли на х*й!": Одіозний співак висміяв російський менталітет у матірному вірші

Шнуров назвав головними відмінними рисами росіян горілку, рукоприкладство і лихослів'я.

Лідер російської групи «Ленінград» Сергій Шнуров надихнувся історією з побиттям актором Маратом Башаровим своєї дружини і написав вірш про російський менталітет і насильство над жінками. Вірш Шнуров опублікував у своєму Instagram, передають Патріоти України.

Музикант зазначив, що росіяни шанують традиції, переймають досвід предків і недалеко від них пішли, а головною відмінною рисою росіян він назвав горілку, рукоприкладство і лихослів'я.

Широко живут здесь люди,

Жен дубасят, водку пьют,

И тем самым, без прелюдий,

Местный создают уют.

Наш родной, неповторимый,

Третий, по подсчетам, Рим.

Здрасьте, — тут не говорим мы,

Пошли на х*й, – говорим.

Шнуров додав, що кожен у своєму житті бачив подібні приклади і намагається не робити таких помилок, але до Башарову це не відноситься, тому що «с артиста какой спрос, он народный, вот и все».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...