Хіти тижня. Посмішка життя: Свиня, що відпочивала на Багамах, вкусила за інтимне місце напівголу фітнес-модель (відео)

Випадок викликав справжню інформаційну хвилю у світових ЗМІ.

Як свині потрапили на один з безлюдних Багамських островів Біг-Мейджор-Кей, достеменно невідомо, але, за однією з легенд, їх сюди завезли моряки в якості продовольчого запасу. Правдоподібніша легенда інша: свиней на острів евакуювали жителі сусіднього острова, щоб не псувати свій ландшафт і не страждати від запахів свинарника. Свині вже так давно і привільно живуть на цьому острові, що навіть навчилися плавати, і в наші дні Острів свиней - мало не головна визначна пам'ятка Багам, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Зараз на острові живуть близько двох десятків тварин. Вони випрошують у туристів їжу і зовсім не бояться їх. Якщо човни підпливають досить близько до берега, то свині можуть застрибнути прямо на борт.
Фітнес-модель Мішель Левін з Венесуели побувала там. Правда, туристичний досвід вийшов з гірчинкою. Мішель виклала в свій Інстаграм відео: одна з свиней кусає її за апетитну попу.

Який потім утворився моторошний сизий синяк, вона теж показала пізніше, вже в приміщенні ...

Треба відзначити, що крім витонченої спортивної фігури, у дівчини є почуття гумору і вміння посміятися над собою.

Ролик за короткий час набрав майже 5 мільйонів переглядів і понад 60 тисяч коментарів.

До слова, Мішель дуже пишається своїми округлими сідницями і спеціально качає їх в фітнес-залі. Вона часто влаштовує фотосесії в нижній білизні і в купальниках, демонструючи результат. Так що свинка спокусилися на найдорожче.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...