Хіти тижня. Прямо біля церкви: Мережу повеселив "портал у пекло" в Севастополі (фото)

Користувачі мережі активно обговорюють фото відкритого каналізаційного люка, в який могли впасти не тільки діти, а й дорослі.

Ілюстрація: ЗМІ

В окупованому Росією Севастополі невідомі відкрили каналізаційний люк біля будівлі Російської православної церкви Московського патріархату, не залишивши розпізнавальних знаків. Відповідне фото опублікував блогер в Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Крим. У Севастополі біля секти офісу ФСБ РПЦ відкрився портал в пекло", - сказано в повідомленні.

Так, в одній зі спільнот уточнили, що з малою часткою ймовірності це зробили дорожні служби. "На Омезі (поруч з церквою і військовим госпіталем) дороги в жахливому стані і хтось відкрив колодязь (швидше за все це точно не дорожні служби). Ось так йдеш по вулиці, гуляєш, і несподівано падаєш в безодню. Гаразд ще вчасно побачив" , - відзначили у спільноті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...