Хіти тижня. "Приходит Путин в аптеку, чтобы купить презерватив, но украинского языка не знает и включает знаменитую русскую смекалку": Яніна Соколова розповіла "дорослий" анекдот про Путіна (відео 16+)

Ведуча прокоментувала слова міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова про провокації, які нібито планує український президент Петро Порошенко на кордоні з українським Кримом.

Відома ведуча Яніна Соколова відзначилася анекдотом про російського президента Володимира Путіна і його геніталії. Про нього вона висловилася в рамках 9-го випуску свого проекту "Вечір з Яніною Соколовою", передають Патріоти України.

Ведуча привела слова міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова про провокації, які нібито планує український президент Петро Порошенко на кордоні з українським Кримом і назвала його "вуайєристом". Вона припустила, яку саме провокацію може організувати Україна: "На кордоні з Кримом поставлять величезні колонки розміром з дев'ятиповерховий будинок і голосом Софії Ротару будуть крутити анекдоти про Путіна".

Соколова також навела приклад однієї з жартів про президента РФ: "Приходит Путин в аптеку, чтобы купить презерватив, но украинского языка не знает и включает знаменитую русскую смекалку. Достает детородный орган, кладет его на стойку перед аптекарем и выкладывает 100 рублей (40 гривен). Аптекарь в ответ выкладывает свой детородный орган, тот оказывается длиннее, чем у Путина. Забирает 100 рублей и говорит: "Не уверен, не играй!".

"И так 600 часов подряд! В связи с вышесказанным, хочется обратиться к главе МИД России: "Не уверен в наших провокациях, - не пи*ди!", - підсумувала Соколова.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...