Хіти тижня. "Приснится - хрен проснешься!": Мережу вразив страшний знімок Захарової (фото)

Обличчя Маші Лаврової стало на диво ще більш потворним і витягнутим.

Марія Захарова знову "вразила красою". Ілюстрація: ТАСС.

У мережі посміялися над відредагованою фотографією офіційного представника МЗС Росії Марії Захарової, передають Патріоти України.

Відповідний знімок опублікував офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан ("Штірліц"), заявивши, що він відмінно відображає засідання ПАРЄ, на якому депутати відмовилися голосувати за спрощення механізму накладання санкцій на Росію.

"Це фото яскраво відображає вчорашнє засідання ПАРЄ", - підписав він, подякувавши першому віце-спікеру Верховної Ради Ірині Геращенко за її роботу. "Матір Божа", - прокоментувала Геращенко фото, на якому обличчя Захарової стало потворним і витягнутим.

"Та яка ж це мати Божа", "І ні - то тварюка не господня", "Мда, при хронічному алкоголізмі ботокс вже не допоможе, хоч літрами закачувати", "Насниться-хрін прокинешся", Фотограф - лютий троль", "Хосподи! І нафарбована страшна, і не нафарбована теж страшна", - написали в коментарях.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...