Хіти тижня. Пухнастики - за мир: Чорний кіт перебив обговорення заяв Путіна про ядерну війну (відео)

Ведучий Роман Бабаян попросив не переходити йому дорогу, але тварина насамперед попрямувала саме до нього.

Чорний кіт проти Путіна? Ілюстрація: соцмережі.Чорний кіт зірвав запис ефіру програми "Право голосу" на каналі "ТВ Центр", передають Патріоти України.

Передача була присвячена заявам Володимира Путіна про наростання тенденції недооцінки небезпеки ядерної війни. Кіт з'явився в кадрі відразу після репліки одного зі спікерів: "Війну вважають допустимою".

Ведучий Роман Бабаян попросив не переходити йому дорогу, але тварина насамперед попрямувала саме до нього. "Це знак", - вигукнув військовий експерт Ігор Коротченко. "Це знак, Роман, це знак! Знак!" - відреагував на репліку один з експертів в студії. Пізніше тварина покинула майданчик під звуки оплесків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...

У Криму знищили новітній носій "Калібрів", котрий прикривав Кримський міст - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 18:40

Стали відомі подробиці атаки на Севастополь. Виявляється, Сили оборони України знищили набагато жирнішу ціль, ніж про це повідомлялося спочатку. Також ЗСУ завдали удару по окупованому Луганську, а саме академії внутрішніх справ, де наразі пункт постійн...