Хіти тижня. Що це було? - Мережа в шоці від "танцюючих" ніг Путіна (відео)

У мережі триває обговорення дивної поведінки президента Росії Володимира Путіна на недавніх переговорах з президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Користувачі Facebook звернули увагу на сіпання нижніх кінцівок російського лідера і зробили висновки, передають Патріоти України.
«Коли людина бреше, то автоматично намагається це приховати і робить будь-яку ..., у всіх по-різному, хто вухо чеше, хто ніс, ... хто потіє, хто пальцями грає, хто в туфлях сидячи на стільці підтанцьовує, як владімвладімич», - написав Євген Берестецкий.
«Наш лідер, сидячи на стільці, при зустрічі може перетанцювати абсолютно будь-якого ймовірного супротивника! Це чи не велич Росії!», - зіронізував користувач з ніком Polvo De Estrellas.
«Вони сиділи і розмовляли, один про картоху, інший ногами», - констатувала Lyudmila Luchiya.
«Це просто синдром неспокійних ніг (сказ ніг). Така проблема виникає від нестачі магнію в організмі або просто з незрозумілих причин», - поставила діагноз Elena Mebiys.
А користувач Катя Мелек передбачає, що Путіну тиснуть постоли, які він змушений носити через європейських санкцій.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...