Хіти тижня. "Стара кобилиця": У мережі "накинулися" на українську співачку-зрадницю (фото)

Багато підписників зазначили, що популярна співачка помітно постаріла і природний мейк-ап їй більше личить.

Фото: viva.ua

Скандальна українська співачка Ані Лорак спантеличила шанувальників своїм зовнішнім виглядом, так як зірка, на їхню думку, дуже постаріла і вбралася у некрасиву сукню, повідомляють Патріоти України.

Лорак взяла участь в церемонії вручення музичної премії "Муз ТВ" в Росії, де постала в химерному платті бронзового відтінку і з яскравим макіяжем, який, до слова, додав знаменитості кілька років. Знімок виконавиця виклала в своєму Instagram-акаунті.



"Цей образ її старить", - написали коментатори.

"Ця помада додає їй років", - зазначили інші.

Більш того, фоловери абсолютно не скупилися на вельми красномовні і грубі коментарі.

"Торпеда в халаті! Кобилиця стара!" - жорстко відзначили деякі користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...