Хіти тижня. "Свежак из Аргентины подвезли": Захарова осоромилася безглуздим кліпом (відео)

Користувачі мережі бурхливо обговорюють безглузде відео з офіційним представником Міністерства закордонних справ Росії Марією Захаровою.

Марія Захарова

На ньому одіозна чиновниця їде в машині і знімає себе на телефон, підспівуючи танцювальній пісні. На кадрах Захарова має дещо розпатланий і нетверезий вигляд. Ролик з її участю оприлюднили на сторінці "Мuд Роіссі" у Twitter, передають Патріоти України.

"Відеофакт! Нічна бабуся Марія Захарова їде з нічної зміни", - з сарказмом підписав відео автор поста.

Підписники пабліку оцінили такий гумор і продовжили стьоб над Захаровою в численних коментарях. Зокрема, більшість з них натякали на зловживання нею наркотичними речовинами і жартували з приводу скандалу з величезною партією кокаїну, знайденою в російському посольстві в Аргентині. Зазначимо, що відео стало досить популярним в інтернеті, оскільки його вже подивилися більше 12 тисяч людей.

"Але ж знову брешуть, що кокаїн спалили", "Що за блондинистий торчок нечесаний? Нічна бабуся явно з органами дідуся", "Це обличчя нинішньої Росії! Що ж ти, матінко скрепна і духовна, так зміліла і обидлилась? Хлопці за поребриком, вам за державу не образливо?", "Живе людина, бухає, нікому не заважає, ну хіба що літак з коксом спалила, а так нічо", "Новий сингл "Любе"?", "Та що ж вона така стрьомна-то?", - сміються користувачі.

"Обкурена соска", "Нова партія кокаїну прийшла", "Свіжак з Аргентини під'їхав", "А це точно вона? Маша начебто більш пом'ято виглядає", "Захарова тестує свіжу партію кокаїну", - продовжують іронізувати вони.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...