Хіти тижня. Такого удару окупанти явно не чекали: Російські військові загинули в "звільненій" Абхазії

Навіть природа повстає проти "скрепно-духовного" "руського міра"...

У самопроголошеній республіці Абхазія загинули двоє російських прикордонників через падіння евкаліпта на УАЗ, в якому вони їхали, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Крім того, третього прикордонника, який знаходився в салоні авто, з важкою черепно-мозковою травмою доставили в лікарню. На даний момент медики оцінюють його стан як украй важкий.

Уточнюється, що в залежності від обставин, буде вирішуватися питання про транспортування пацієнта в спеціалізований стаціонар в Росії.

У мережі тут же почали обговорювати трапився інцидент, опублікувавши фото з місця НП.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...