Хіти тижня. Трамп дико зганьбився з прапором США (фотофакт)

У Сполучених Штатах майже кожен школяр, випускник коледжу і більшість домогосподарок знають елементи державного прапора. А 45-й президент США навчався у військовій академії

Під час візиту в дитячу лікарню в Колумбусі у штаті Огайо президент США Дональд Трамп неправильно розфарбував державний прапор. На дивний малюнок Трампа звернула увагу користувач Twitter, яка підписана Талією, передають Патріоти України. Там же опубліковані фото американського лідера серед дітей.

Відзначається, що президент США відвідав хворих разом із дружиною Меланією для залучення уваги до проблеми опіоїдної кризи у США. У лікарні Трамп разом із дітьми займався малюванням, зокрема, розфарбовував розмальовки.

Через помилку Трампа більшість зробили висновок, що президент просто не знає, як виглядає національний прапор. Деякі припустили, що, можливо, він малював варіацію на прапор, яка у США використовується як знак підтримки поліцейських, які загинули при виконанні обов'язку.

"Може, це не помилка - виглядає як невдала спроба намалювати російський прапор", - зазначив один із користувачів мережі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...